• info@evroinstrument.com
  • 0
  • Кошик порожній

Шліфувально - полірувальний станок WorkMan 8080

Код: 1783 | Артикул: 42289
Model: WorkMan 8080

ціна не вказана

5
2

Точило з мокрим 200 мм каменем WorkMan 8080. Шліфування лез, затиснутих в пристосування, ножів, рубанків, рейсмусів, сокир, ножиць, напівкруглих і прямих стамесок з подачею води. Полірування, з видаленням глибоких подряпин, на доводочному шкіряному диску.

Характеристики
потужність, Вт180
швидкість обертання, об/хв95
довжина, мм38
ширина, мм38
висота, мм35
вага, кг10.5

Перевага заточування на низькообертовому точилі.

При інтенсивній роботі ріжучого інструменту, його передній край, що контактує з оброблюваною деталлю або матеріалом, тупиться і вимагає відновлення.

Камінь електронаждака при швидкості обертання 3000 оборотів в хвилину навіть при легкому притиску ножа, стамески або ножиць може перепалити ріжучу кромку. Такі обороти миттєво підвищують температуру в точці контакту, змінюючи структуру і властивості металу.

Заточування інструменту повинна виконуватися на малих обертах шліфувально полірувальних верстатах, типу WorkMan 8080, з частотою обертання оснащення 95 оборотів за хвилину.

Універсальний супорт, в порівнянні з майданчиком подручником електронаждака, дозволяє працюючому встановлювати затискні пристрої, спирати їх на направляючу, точного виставляти і контролювати встановлючи кут заточки.

Мокрий камінь.

Електродвигун обертає вал з двома кругами: мілкоабразивний 200 х 40 х 12 мм і доводочний шкіряний 200 х 30 мм. Шліфування, на відміну від електронаждаків, виконують на торці, а не на бічній площині оснастки.

Щоб виключити дії по періодичному охолодження водою заточуючий, камінь WorkMan 8080 на третину занурений в ємність з рідиною.

Вода захоплюється обертовим диском і створює на його поверхні тонкий шар, який охолоджує тепло, що утворюється при контакті полотна ножа або ножиць з абразивом; забирає відходи шліфування і не дає засолюватися торцю каменю дрібною стружкою.

На відміну від інших конкуруючих моделей WorkMan 8080 оснащений реверсом. Натискаючи верхню чи нижню частину перемикача, заточник, не змінюючи положення, може вибрати напрямок обертання диска: на себе чи від себе.

Шкіряний полірувальник.

Якщо полірування фетром або войлоком, вимагає високих швидкостей, то для доводочних дисків 200 х 30 мм, з наклеєною стрічкою з 2,5 мм сириці, оптимальні обороти від 90 до 100 в хвилину. При такій швидкості немає інтенсивного нагрівання при терті, а полірувальний склад, який слабо всмоктується в поверхню не буде зриватися і злітати.

Утримувач інструменту переставляють направляючу в протилежну сторону. Заточник займає положення при якому шкіряне коло рухається не назустріч, а від працюючого. Це виключає врізання ріжучої кромки ножів і ножиць в м'яку поверхню, яка злегка утоплюється при натисканні.

Оснащення, перед першим пуском, просочують маслом. Потім на шкіру наносять полірувальний склад, що сприяє швидкому видаленню зазубрин і неглибоких слідів попередньої заточки і вирівнюванню ріжучої кромки при мінімальному зніманні металу в сотих частках мм.

Характеристики
Напруга:230 В
Споживана потужність:0.18 кВт
Габаритні розміри:420 х 260 х 330 мм
Розмір абразивного диска:200 х 40 х 12 мм
Вага:10.5 кг
Габарити коробки (Д х Ш х В):38 х 38 х 35 см
Розмір доводочного шкіряного диска:200 х 30 мм
Реверс:є
Кількість оборотів:95 об/хв
Розмір отвору:12 мм
Ваш відгук про: Шліфувально - полірувальний станок WorkMan 8080
Поля, відмічені зірочкою (*) обов'язкові для заповнення
  • c

Інформація в описі моделі носить довідковий характер. Характеристики, комплектацію товару виробник може змінити без повідомлення. Перевірте специфікацію (характеристики) товару перед покупкою.

наверх