• info@evroinstrument.com
  • 0
  • Кошик порожній

Электролобзик DSH Proxxon (28092)

Электролобзик DSH Proxxon (28092)

Электролобзик DSH Proxxon (28092)

Магазин інструменту | 16.11.2017 2407

 DSH Proxxon 28092Компанія Proxxon, незаперечний лідер у виробництві міні електро інструменту і аксесуарів до нього, без яких не може обійтися жоден поважаючий себе майстер і господарник.

Поповнити свій арсенал інструментом Proxxon покупці, можуть, скориставшись каталогом на сайті представника Proxxon на Україні. В асортименті інструментів і аксесуарів, вироблених компанією, важливий розділ сайту настільні верстати, про найпопулярнішу модель ми і поговоримо цьому розділі.

Для обробки криволінійних розпилів знадобиться елктролобзік Proxxon dsh, модель, яка вже довгі роки є найпопулярнішою в лінійці настільних лобзиків Proxxon. Настільний лобзик Proxxon dsh має міцну станину, завдяки якій досягається стійкість в роботі та мінімізується вібрація.

Потужність двохшвидкісного двигуна 205в, дозволяють легко справлятися з дерев'яними заготовками до 50мм, пластикових до 30мм, а металів до 10мм. Різноманітність пилок до верстата Proxxon dsh, дозволить підібрати максимально відповідні полотна до виконання поставленого завдання.

Коливальні рух верстата 900 та 1400 циклів в хвилину, хід полотна 19мм, а виліт коромисла, дозволяє обробляти деталі до 400мм.

Безпека в роботі, досягається захисним кожухом пильного полотна, системою здува та збору пилу за допомогою адаптера для підключення пилососа, що дозволяє застосовувати лобзик не тільки в майстернях та на виробництві, а й у навчальних та шкільних майстеренях.

Купуючи Proxxon це правильний вибір - настільного верстату, який, стане родзинкою будь-якій майстерні, і заощадять Ваші сили та час.

На даній сторінці будуть представлені статті та деякі описи пропонованих нами товарів, а також деякі теоретичні аспекти на допомогу майстру.

наверх